​LDK dhe Nisma tërheqin komisionerët nga Qendra e Numërimit të Votave

​LDK dhe Nisma tërheqin komisionerët nga Qendra e Numërimit të Votave

Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Nisma Socialdemokrate i kanë tërhequr komisionerët e tyre nga Qendra e Numërimit të Votave.

Kjo tërheqje ka ndodhur, pasi aty ka filluar numërimi i votave të ardhura nga Serbia, të cilat nga këto dy parti po konsiderohen të paligjshme.

Gjatë numërimit të këtyre votave, komisionerët janë duke përdorur dorëza. /Insajderi.com