​PSD ngrit mocion procedural për dialogun me Serbinë

​PSD ngrit mocion procedural për dialogun me Serbinë

Seanca e Kuvendit të Kosovës ka nis me kërkesën për mocion procedural, për t’u diskutuar dhe pastaj miratuar një rezolutë për dialogun në të cilën do të kërkohet që kompetencat për dialog t’i ketë Kuvendi dhe jo presidenti.

Deputeti i Partisë Socialdemokratike, Visar Ymeri ka nis seancën me shqetësimin për dialogun me Serbinë, duke thënë se institucionet e Kosovës po vazhdojnë dialogun pa strategji dhe pa vënien e vijave të kuqe për temat e pa negocjueshme.

Ai kërkoi që sot të diskutohet sot në Kuvend për çështjen e dialogut.