​Supremja i jep të drejtë Qëndron Kastratit për reformat në arsim

​Supremja i jep të drejtë Qëndron Kastratit për reformat në arsim

Gjykata Supreme i ka dhënë të drejtë reformave në arsim të kryetarit të Kamenicës, Qëndron Kastrati.

Kështu ankesa e prindërve është hedhur poshtë, raporton Insajderi.

Vendimin e Supremes e konfirmoi edhe Kastrati në një përgjigje dhënë për Gazetën Online Insajderi.

“Po jam njoftuar nga Supremja për këtë vendim”, tha ai.

Kastrati në mandatin e tij të parë si kryetar kishte filluar reformat në arsim që përfshinë moslejimin e numrit të vogël të nxënësve nëpër shkolla – por bashkimin me shkolla të tjera dhe sigurim i transportit nga komuna.

Më parë, Gjykata Themelore në Prishtinë, përkatësisht Departamenti për Çështje Administrative, i kishte dhënë përparësi prindërve.

Javë më parë kishte edhe incidente në këtë komunë – pasi prindërit nuk po e pranojnë këtë “reformë në arsim”. /Insajderi.com