10 aplikacionet më të shkarkuara gjatë korrikut

10 aplikacionet më të shkarkuara gjatë korrikut

Edhe këtë muaj aplikacionet e Facebook zënë katër vendet e para duke filluar me WhatsApp, Messenger, Facebook dhe Instagram.

10 aplikacionet Android të muajit të kaluar kishin një statistikë shkarkimi prej 354 milionësh.

Sipas Priori Data, në krye të listës vijon të jetë WhatsApp me 104 milion shkarkime gjatë muajit Korrik.

Edhe këtë muaj aplikacionet e Facebook zënë katër vendet e para (http://bit.ly/2vxoBUr) duke filluar me WhatsApp, Messenger, Facebook dhe Instagram.

Si për ironi në vendin e pesë vjen Snapchat, i cili pretendon të konkurrojë me Facebook një ditë. Në listën e 10 aplikacioneve më të shkarkuara 6 i përkasin rrjetit social.

Së bashku ato numërojnë 297 milion shkarkime. /PCWorld Albanian