Qumështarët e pakënaqur në protestë

Qumështarët e pakënaqur në protestë

Qumështarët kanë paralajmëruar protesta para Qeverisë për të martën.

Protesta do të fillojë në ora 11:00, njofton Insajderi.

Ata do të parakalojnë me cisterna të qumështit nga parkingu i Pallatit të Rinisë, nëpër rrugën ‘Garibaldi’, përskaj Katedrales, te Mensa e Studentëve e deri tek objekti i Qeverisë së Kosovës.

Konferencën për shtyp do ta mbajnë menjëherë pas protestës në ora 14:00.

Fermerët e Kosovës, pikat grumbulluese dhe shumica e përpunuesve të qumështit kanë krijuar Këshillin koordinues ndërmjet shoqatave duke u unifikuar kështu në luftën kundër vajit të palmës.  /Insajderi.com