Drejtshkrimi mbetet ende sfidë e pakalueshme për Zafir Berishën

Drejtshkrimi mbetet ende sfidë e pakalueshme për Zafir Berishën

Deputeti i grupit parlamentar NISMA, Zafir Berisha, në biografinë e tij zyrtare në faqen e Kuvendit të Kosovës, ka shkruar se ka përfunduar Shkollën e Lartë- Histori-Gjeografi dhe se e njeh gjuhën gjermane pos gjuhës amtare.

Por sipas disa shkrimeve dhe statuseve të deputetit që i poston në rrejte sociale, duket se me shqipen si ka punët aspak mirë.

Madje drejtshkrimi për të mbetet ende një sfidë të cilët nuk mund ta kalojë.

Lexojeni një status të tij të kohëve të fundit dhe e kuptoni sfidën e deputetit për të shkruar pa gabime.