13 infermierë të infektuar me COVID-19 në Gjakovë

13 infermierë të infektuar me COVID-19 në Gjakovë

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, ka raportuar të martën për 14 raste të reja pozitiv me Coronavirus në Komunën e Gjakovës. Infektimi i 13 infermierëve me COVID-19 e vështirëson punën jashtëzakonisht shumë.

Spitali i Përgjithshëm në Gjakovë, në raportin ditor ka treguar për gjendjen e pacientëve me COVID-19 në këtë qendër shëndetësore, njofton Insajderi.

49 pacientë janë të hospitalizuar, 27 të konfirmuar me COVID-19.

9 Pacient po presin rezultatin e testit për Coronavirus, ndërsa 11 të tjerë po presin të testohen.

1 mjekë dhe 13 infermierë janë të infektuar me virusin COVID-19. /Insajderi.com/

Njoftimi i plotë: