14 pacientë në Emergjencë nga shpërthimi në Ferizaj, gjendja e tyre mesatarisht e rëndë

14 pacientë në Emergjencë nga shpërthimi në Ferizaj, gjendja e tyre mesatarisht e rëndë

14 pacientë po trajtohen në Qendrën Emergjente të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, të cilët janë sjellë nga shpërthimi i një bombole gazi në një qendër tregtare në Ferizaj, njofton Insajderi.

Doktor Agron Çitaku, ka deklaruar se pesë nga të pranuarit janë në sallën e operacionit dhe katër të tjerë po presin për ty hyrë në operim, kurse një është dërguar në Klinikën e Ortopedisë.

Ai ka thënë se gjendja e tyre është mesatarisht e rëndë.

Çitaku ka shtuar se në Emegjencë s’kanë pranuar fëmijë të lënduar.

Ndryshe nga shpërthimi i një bombole të gazit në një qendër tregëtare në Ferizaj që ka ndodhur në një qendër tregëtare në Ferizaj, kanë pësuar lëndime trupore 42 persona. /Insajderi.com