16-vjeçari gjen kuletën me 1500 euro në Gjilan, kërkon pronarin e saj

16-vjeçari gjen kuletën me 1500 euro në Gjilan, kërkon pronarin e saj

Një kuletë me mbi 1000 euro është gjetur në Gjilan dhe po kërkohet pronari i saj.

16-vjeçari, Shaban Shabani nga Gjilani, ka gjetur sot një kulet me 1500 euro në të, ndërsa përmes rrjeteve sociale po kërkon ndihmë për ta gjetur pronarin e saj.