17 kandidatët që fituan mandatin në raudin e parë të zgjedhjeve lokale

17 kandidatët që fituan mandatin në raudin e parë të zgjedhjeve lokale

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shpallur këtë të enjte rezultatet përfundimtare të raundit të parë të zgjedhjeve lokale të 17 tetorit.

21 komuna do të shkojnë në raundin e dytë të zgjedhjeve që mbahet më 14 nëntor për të zgjedhur kryetarin e ri.

Duke u mbështetur në këto rezultate, balotazhi zhvillohet në këto komuna: Gjakovë, Gllogoc (Drenas), Gjilan, Dragash, Istog, Kaçanik, Klinë, Fushë Kosovë, Kamenicë, Obiliq, Rahovec, Podujevë, Prishtinë, Prizren, Shtime, Viti, Vushtrri, Malishevë, Junik, Mamushë dhe Kllokot.

Ndërsa, janë 17 komuna të cilat nuk kanë nevojë për balotazh pasi tashmë qytetarët kanë zgjedhur kryetarët të cilët do t’i udhëheqin në katër vitet e ardhshme.

Deçan – Bashkim Ramosaj, AAK

Mitrovicë e Jugut – Bedri Hamza, PDK

Pejë – Gazmend Muhaxheri, LDK

Skenderaj – Fadil Nura, PDK

Suharekë – Bali Muharremaj, AAK

Ferizaj – Agim Aliu, PDK

Hani i Elezit – Mehmet Ballazhi, PDK

Leposaviq – Zoran Tadiq, Lista Serbe

Lipjan – Imri Ahmeti, LDK

Novoberdë – Sasa Miloseviq, Lista Serbe

Shterpcë – Dalibor Jevtiq, Lista Serbe

Zubin Potok – Srdjan Vuloviq, Lista Serbe

Zveçan – Dragisa Miloviq, Lista Serbe

Graçanicë – Liljana Subariq, Lista Serbe

Ranillugë – Katarina Rastiq, Lista Serbe

Partesh – Dragan Petkoviq, Lista Serbe

Mitrovicë e Veriut – Milan Radojeviq, Lista Serbe

Rezultatet përfundimtare, mund t’i gjeni duke klikuar në këtë link./SHQIP.com