19-vjeçarja nga Prizreni qe 6 ditë e zhdukur – Policia e Kosovës kërkon ndihmë

19-vjeçarja nga Prizreni qe 6 ditë e zhdukur – Policia e Kosovës kërkon ndihmë

Një vajzë 19 vjeçare nga Prizreni është zhdukur që nga data 5 korrik.

Rasti në Polici është lajmëruar nga vetë familjarët të cilët thonë se viktima, Elma Morina, është larguar në drejtim të panjohur dhe nuk kanë asnjë informatë nga ajo.

“Me datë 11 maj 2018 në Stacionin Policor Prizren është iniciuar rasti “Person i zhdukur” në bazë të deklaratave të familjarëve të cilët thonë se viktima Elma Morina nga Prizreni i vitlindjes 05.07.2000 është larguar nga shtëpia në drejtim të panjohur dhe se nga ajo ditë ende nuk dihet asgjë për vendin ku ndodhet”, thuhet në njoftim.

Video: 

Sipas familjareve të viktimës e njëjta herë pas here ka komunikuar me familjaret e saj përmes rrjeteve sociale, mirëpo tash kohëve te fundit nuk ka komunikim fare.

Hetuesit Rajonal me qëllim të pranimit të informatave nga qytetarët, informata të cilat do të ndihmonin në zbulimin e vendndodhjes së personit të zhdukur, kanë siguruar Urdhëresë me shkrim nga Prokuroria për të bërë publike të dhënat dhe fotot e personit të zhdukur.

Drejtoria Rajonale e Policisë Prizren, kërkon ndihmë nga qytetarët të cilët mund të kenë ndonjë informatë sado të vogël ta informojnë stacionin më të afërt policor ose në telefon në numrin 192 rreth vendndodhjes së peronit me të dhënat dhe fotografinë.