22 vjet nga masakra në tregun e Mitrovicës

22 vjet nga masakra në tregun e Mitrovicës

Sot kujtohet 22 vjetori i masakrës së policisë serbe në tregun e Mitrovicës.

Më 13 mars 1999, u sulmuan qytetarët me minahaedhës të cilët po qëndronin në treg.

Gjashtë persona ishte vrarë e 128 ishin plagosur.

Çdo vit në atë vend mblidhen përfaqësues të institucioneve komunale dhe asociacioneve të tjera në Mitrovicë, familjarë të viktimave e martirëve, si dhe qytetarë tjerë. /Insajderi.com