221 gjoba për ditën e parë të vitit 2021

221 gjoba për ditën e parë të vitit 2021

221 gjoba në ditën e parë të vitit 2021 ka ndarë Policia e Kosovës për qytetarët që nuk respektuan masat anti-COVID.

Këto tiketa janë në numër më të vogël krahasuar me ditët dhe javët e kaluara, ku tiketat ditore shkonin mbi 700.

Këto ndëshkime bazë ligjore e kanë ligjin anti-COVID i miratuar në Kuvndin e Kosovës. /Insajderi.com