229 pacientë të hospitaluar nga COVID-19, 20 prej tyre në gjendje të rëndë

229 pacientë të hospitaluar nga COVID-19, 20 prej tyre në gjendje të rëndë

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës, ka njoftuar se në klinikat COVID-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim mjekësor janë 229 pacientë.

Me oksigjeno-terapi janë 156 ndërsa në Mjekim Intensiv janë 20 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 78 pacientë;

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 17 pacientë;

Klinika e Pediatrisë,10 pacientë;

Klinika e Gjinekologjisë,13 pacientë;

Ilustrim

Spitali i Prizrenit, 19 pacientë;

Spitali i Gjilanit, 21 pacientë;

Spitali i Pejës, 19 pacientë;

Spitali i Gjakovës, 28 pacientë;

Spitalit Mitrovicës, 12 pacientë;

Spitali i Ferizajt, 11 pacientë./Insajderi.com