24 të vdekur nga koronavirusi në Maqedoninë e Veriut

24 të vdekur nga koronavirusi në Maqedoninë e Veriut

Në Maqedoninë e Veriut kanë vdekur 24 persona nga Covid-19 dhe janë infektuar 364 gjatë 24 orëve të fundit.

Ministria e Shëndetësisë njofton se janë kryer 2379 testime, ndërsa janë regjistruar të shëruar 689 pacientë.

Që nga fillimi i pandemisë, në Maqedoninë e Veriut janë infektuar 147.094 persona, 122.810 janë shëruar dhe 4.443 kanë vdekur./Insajderi.com