Saraçini-Kelmendi kërkon nga deputetët “që të mos i bëjnë dëm Kosovës”

Saraçini-Kelmendi kërkon nga deputetët “që të mos i bëjnë dëm Kosovës”

Drejtoresha e Radio Televizionit 21, Dita Saraçini-Kelmendi ka thënë se Kosova dhe qytetarët e saj kanë dëshmuar që janë përballur me vështirësi.

Ajo përmes një postimi në rrjetin social Facebook ka thënë për deputetet e Kosovës që t’u shmangën veprimeve që dëmtojnë Kosovën dhe qytetarët e saj.

Shkrimi i plotë i saj:

PERBALLJA ME DREJTESINE ESHTE SFIDE POR EDHE TRIMERI

Pafajësia dëshmohet me përballje! 
Kosova dhe qytetaret e saj jo njëherë kane dëshmuar dhe janë përballur me vështirësi! 
Prandaj ne momentet kur sfidohet i gjithë investimi qytetar ne te mire te Kosovës, ftoj deputetet e Kosovës qe t u shmangen veprimeve qe dëmtojnë Kosovën dhe qytetaret e saj! 
Qytetaret e Kosovës nuk mund te ndëshkohen dhe te arrestohen ngase disa “burra “ nuk kane guximin te përballen me drejtësinë për te dëshmuar pafajësinë! 
Ju qe ne lufte jeni përballur me armikun për te mbrojtur vendin, mos u trembni me u përballe me gjykatën për ta mbrojtur drejtësinë dhe pafajësinë!
Kështu do te mbrohemi te gjithë nga padrejtësia e shkaktuar ne te kaluarën! 
Sot njerëzit e Kosovës nuk duhet ta mbajnë peng Kosovën dhe te ardhmen e saj!
I a kemi borxh Kosovës!