26 personat e fundit të prekur me Covid-19, vijnë nga këto komuna

26 personat e fundit të prekur me Covid-19, vijnë nga këto komuna

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka njoftuar edhe për 26 raste të reja me Koronavirus në Kosovë, shkruan Insajderi.

Rastet pozitive janë raste kontakti, gjashtë (6) raste nga komuna e Suharekës (sipas vendbanimit: katër (4) raste Vraniq, një (1) rast Bukosh dhe një (1) rast Krushicë e poshtme), katër (4) raste me vendbanim në Prishtinë, tre (3) raste nga komuna e Gjilanit (sipas vendbanimit: dy (2) raste Gjilan dhe një (1) rast Lladovë), tre (3) raste me vendbanim në Lipjan, tre (3) raste nga komuna e Vitisë ( sipas vendbanimit: dy (2) raste Smirë dhe një (1) Viti), dy (2) raste nga komuna e Leposaviqit (sipas vendbanimit: një (1) rast Leposaviq dhe një (1) rast Graniçan), dy (2) raste nga komuna e Kamenicës ( sipas vendbanimit:një (1) rast Kamenicë dhe një (1) rast Hodonovc) dhe me nga një (1) rast: Samadrexhë-Vushtrri, Pollatë-Podujevë dhe Pjetërshticë-Shtime.

Kësisoj numri i përgjithshëm i të prekurve shkon në 449. Po ashtu janë shëruar edhe tetë raste.