3.940 raste aktive me COVID-19

3.940 raste aktive me COVID-19

3.940 raste aktive me COVID-19 janë në Kosovë.

Të enjten, Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, raportoi për dy vdekje të reja, 55 infeksione me COVID-19, si dhe 331 të shëruar.

Numri i vdekjeve ka shkuar në 2.237. totali i rasteve 107.120, ndërsa i atyre që e kanë kaluar Coronavirusin 100.943.

Këto të dhëna nga 582.797 sa janë kryer që nga fillimi i pandemisë.

Prishtina mbetet vatra e COVID-19, në njëzetekatër orët në kryeqytet u regjistruan edhe 17 raste. /Insajderi.com