3 fshatrat që i dhanë mbështetje të madhe Agim Bahtirit për mandatin e dytë

3 fshatrat që i dhanë mbështetje të madhe Agim Bahtirit për mandatin e dytë

Kandidati i AKR-së për kryetar të Mitrovicës së Jugut, që është edhe kryetar aktual i Mitrovicës ka vazhduar fushatën e balotazhit ku brenda një dite ka vizituar tri fshatra të ndryshme në këtë komunë.

Bahtiri që në Mitrovicë ka mbështetjen e VV-së ka marrë mbështetje të madhe në Kçiq, Shupkovc dhe Bair.

Ja tubimi i Bahtirit në Kçiq:

Kçiqi ka vendosur që masovisht të na jep pëkrahje më 19 nëntor. Faleminderit shumë.

Posted by Agim Bahtiri on Wednesday, 15 November 2017

 

Tubimi i Bahtirit në Shupkovc

Tubimi i Bahtirit në Bair

Tubimi me banorët e Bairit

Posted by Agim Bahtiri on Wednesday, 15 November 2017