30 ditë paraburgim të dyshuarit për posedim të narkotikëve

30 ditë paraburgim të dyshuarit për posedim të narkotikëve

Gjykata Themelore në Pejë i ka caktuar 30 ditë paraburgim ndaj Gëzim Berishës, të dyshuarit për narkotik të llojit marihuanë, kokainë, heroinë.

Ditë më parë është mbajtur seanca dëgjimore për shqyrtimin e propozimit të prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj tij.

Gëzim Berisha dyshohet se në çantën e tij dhe pas kontrollimit të shtëpisë, ka poseduar substanca narkotike të llojit marihuanë, kokainë, heroinë, një grider dhe disa letra mbështjellëse të marihuanës