31.107 fletëvotime të pavlefshme në zgjedhjet e Maqedonisë së Veriut

31.107 fletëvotime kanë dalur të pavlefshme në Maqedoninë e Veriut.

31.107 fletëvotime  të pavlefshme në zgjedhjet e Maqedonisë së Veriut

Në zgjedhjet nacionale në Maqedoninë e Veriut 31.107 fletëvotime janë të pavlefshme, kështu ka njoftuar Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve.

Fituese e zgjedhjeve doli LSDM në koalicion me partinë shqiptare, BESA – ndërsa në kampin shqiptar partia e parë është Bashkimi Demokratik për Integrim i Ali Ahmetit.

“Dita e zgjedhjeve kaloi në atmosferë të qetë, korrekte dhe demokratike, pa parregullsi të mëdha”, vlerësuan mbrëmë kompetentët pas mbylljes së vendvotimeve./Insajderi.com/