33 vota dallim – komuna ku VV dhe PDK po garojnë

33 vota dallim – komuna ku VV dhe PDK po garojnë

Në uebfaqen zyrtare të KQZ-së janë shfaqur rezultatet pas numërimit të rreth 91 për qind të votave në Prizren.

Sipas rezultateve aktuale, Shaqir Totaj nga PDK është para kandidatit të VV-së Mytaher Haskukaj.

Haskukaj ka fituar 24 mijë e 837 vota apo 49.97%, ndërsa Totaj 24 mijë e 870 apo 50.03% të votave./Insajderi.com