36 të infektuar me COVID-19 të hospitalizuar në Spitalin e Gjakovës

36 të infektuar me COVID-19 të hospitalizuar në Spitalin e Gjakovës

Në Spitalin e Përgjithshëm të Gjakovës janë të hospitalizuar 55 pacientë për COVID-19, prej tyre 36 raportohet se janë të infektuar me Coronavirus.

Në 24 orëshin e fundit, shtatë persona janë konfirmuar negativ, 32 janë me oksigjenoterapi, ndërsa tre me CRAP mask.

Tetë pacientë pritet të testohem, ndërsa katër të tjerë po presin rezultatin, njofton Insajderi.

32 pacientë janë me oksigjenoterapi,  ndërsa tre pacientë janë në CPAP mask. Covid pozitiv aktiv janë 5 mjekë, 14 infermier dhe 3 stafe mbështesë”, thuhet në raportin e Spitalit të Gjakovës.

Me COVID-19 janë të infektuar në këtë komunë edhe pesë mjekë, 14 infermier dhe tre persona të stafit mbështesë. /Insajderi.com/