474 gjoba për mosrespektim të masave anti-COVID

474 gjoba për mosrespektim të masave anti-COVID

Pavarësisht situatës së krijuar nga pandemia në vend, numri i gjobave të shqiptuara për shkak të mosrespektimit të masave anti-COVID, vazhdon të jetë i lartë.

Policia e Kosovës gjatë 24-orëve të fundit ka shqiptuar 474 gjoba mosrespektim të ligjit për COVID-19.

Po ashtu gjatë kësaj periudhe kohore Policia ka shqiptuar një mijë e 14 tiketa trafiku.

14 persona u arrestuan, nëntë persona u dërguan në mbajtje dhe dy në vuajtje të dënimit.

Gjatë 24 orëve të fundit në vend kanë ndodhur 16 aksidente trafiku me të lënduar dhe 33 aksidente me dëme materiale. /Insajderi.com