5.749 raste aktive me COVID-19

5.749 raste aktive me COVID-19

5.749 raste aktive me COVID-19 janë në Kosovë.

Të enjten u regjistruan edhe 103 infeksione dhe u shëruan 248 të tjerë.

Po ashtu ishte një rast i vdekjes gjatë njëzetekatër orëve të fundit.

Numri i vdekjeve ka arritur në 2.248, ndërsa i rasteve aktive 106.754.

Personat që e kanë fituar betejën ndaj COVID-19 janë 98.787.

Prishtina mbetet vatra e COVID-19, gjatë ditës së fundit u raportuan edhe 20 infeksione të reja. /Insajderi.com