5 vjeçari nga Gjilani ka nevojë për trajtim jashtë vendit

IBAN: XK05 20-32-0001839572-59 Swift Code: TEBKXKPR Numri i telefonit: 049 552 527

5 vjeçari nga Gjilani ka nevojë për trajtim jashtë vendit

Pesë vjeçari nga Gjilani, Dion Gashi, vuan nga sëmundja e leukemisë Akute Lymphoblastic dhe ka nevojë për trajtim jashtë vendit.

Shuma e nevojshme për trajtim në Turqi është 140 mijë euro.

Sipas familjarëve të tij, deri tani janë mbledhur 30 mijë euro; ndërsa nevojiten edhe 110 mijë të tjera.

Llogaria Bankare është në emrin e nënës së Dionit, (Zade Gashit).

IBAN: XK05 20-32-0001839572-59

Swift Code: TEBKXKPR

Numri i telefonit: 049 552 527