5 vjeçarja nga Hasi i Prizrenit nuk dëgjon e as nuk flet… kërkon ndihmën tuaj për shërim në Turqi

5 vjeçarja nga Hasi i Prizrenit nuk dëgjon e as nuk flet… kërkon ndihmën tuaj për shërim në Turqi

Aurona Smajlaj nga  fshati Romaj i Prizrenit tash e tre javë ndodhet në Turqi, kjo me shpresen se atje do të gjejë shërim.

Aurona e vogël ende nuk e thotë as edhe një fjalë të vetme, nuk dëgjon dhe disa hapa i bën por me vëshrirësi.

Ajo vuan nga asthma, RPM, bronchopneonomia, incipiente dhe tonsilloadenoiditis hypertrophica.