Mustafa fshin ‘braktisjen e burrave’ nga statusi në Facebook

Mustafa fshin ‘braktisjen e burrave’ nga statusi në Facebook

 

Kryeministri Isa Mustafa ka modifikuar statusin e publikuar dje. Ka bërë dy ndryshime.  Dje duke iu kundërpërgjigjur peticionit për largimin e Delawie shkruante se ka drojë se mos po e lënë Kosovën “  “disa gra që i kanë kullotë të gjitha fondet e mundshme nga perëndimi, e mos po i braktisin burrat e tyre e po shkojnë në Kore të Veriut (sepse as Kuba nuk i pranon)”.

Statusi i modifikuar nuk përmban fjalën “gra”, dhe “braktisjen e burrave”. Tash shkruan se frikësohet se mos po e lëshojnë Kosovën “disa që i kanë kullotë të gjitha fondet e mundshme nga perëndimi e mos po e lëshojnë Kosovë e po shkojnë në Kore të Veriut (sepse as Kuba nuk i pranon).

Versioni i mbrëmshëm:

Versioni 1

Versioni i modifikuar:

 

versioni 2