548 gjoba për mosrespektim të masave anti-COVID

548 gjoba për mosrespektim të masave anti-COVID

Numri i tiketave të shqiptuara si pasojë e mosrespektimit të masave anti-COVID në Kosovë vazhdon të jetë i lartë, njofton Insajderi.

Policia e Kosovës vetëm brenda 24 orëve të fundit ka shqiptuar 548 gjoba për shkak të mosrespektimit të Ligjit për COVID-19.

Poashtu PK gjatë kësaj periudhe kohore ka shqiptuar edhe 965 tiketa trafiku.

Ndërkohë që kanë ndodhur 19 aksidente trafiku me të lënduar dhe 22 aksidente me dëme materiale.

14 persona u arrestuan, tetë persona u dërguan në mbajtje dhe dy në vuajtje të dënimit. /Insajderi.com