662 qytetarë dënohen shkak i mosrespektimit të rregullave anti-COVID

662 qytetarë dënohen shkak i mosrespektimit të rregullave anti-COVID

662 qytetarë janë ndëshkuar me gjoba për shkak të mosrespektimit të masave anti-COVID.

Për shkelje të rregullave të trafikut janë dënuar 781 persona, njofton Insajderi.

Policia e Kosovës në raportin ditor ka njoftuar se në rrugët e Kosovës ka ndodhur një aksident trafiku me fatalitet dhe 16 aksidente me të lënduar. Po ashtu janë shkaktuar edhe 22 aksidente më dëme materiale.

Ndërsa, 18 persona janë arrestuar, 10 janë dërguar në mbajtje dhe në ndalim policor. Po ashtu 3 të tjerë janë dërguar në vuajte të dënimit. /Insajderi.com