7 vjeçari nga Drenasi vuan nga një sëmundje e rëndë, familja kërkon ndihmë

7 vjeçari nga Drenasi vuan nga një sëmundje e rëndë, familja kërkon ndihmë

Ledion Fana, 7 vjeçari nga komuna e Drenasit vuan nga një sëmundje e rëndë “Iga linear dematosis”, e cila nuk ka shërim në Kosovë.

Fana nga kjo sëmundja vuan qe 5 vite, dhe dhimbjet për të janë të mëdha.

Familja e tij bënë thirrje për ndihmë, me qëllim që të kalojë këtë sfidë të rëndë.

Kontakti i familjes Fana +38345224981.