7500 euro gjobë nëse nuk legalizoni armën, 17 shtator afati i fundit

7500 euro gjobë nëse nuk legalizoni armën, 17 shtator afati i fundit

Policia e Kosovës ka realizuar një fushatë vetëdijesuese lidhur me legalizmin e armëve pa leje.

17 shtatori është afati i fundit kur qytetarët mund të bëhej legalizimin e armëve. Në rast se nuk bëhet legalizimi i armët pa leje gjoba do të jetë 7500 euro si dhe deri në 10 vite denim me burg.

Legalizimi i armëve bëhet duke aplikuar në stacionin më të afërt policor dhe pastaj të ndiqen udhëzimet tjera nga zyrtarët policor.

Klikoni këtu për ta parë videon: