800 euro gjobë për kompanitë që po ndotin mjedisin

800 euro gjobë për kompanitë që po ndotin mjedisin

Komuna e Prishtinës ka gjobitur deri në 800 euro kompanitë të cilat kanë ndikuar në ndotjen e mjedisit, njofton Insajderi

Drejtori i Inspekscionit, Adonis Tahiri, ka bërë të ditur se gjobitja për kompanitë që po ndotin ambientin ka shkuar deri në 800 euro.

Përmes një postimi në Facebook ai ka shpërndarë dhe gjobat të cilat fillojnë prej 500 euro.

“Ndotja e mjedisit, ndëshkohet!”, ka shkruar ai. /Insajderi.com