A do formojnë parti politike komunistët e Ferizajt?

A do formojnë parti politike komunistët e Ferizajt?

Ka 34 vjet që nuk jeton më. Por për dikë, Enver Hoxha është i gjallë. Me shumë mall e dashuri, disa adhurues të diktatorit Hoxha, e përshkruajnë si lideri më i mirë në botë.

Në komunën e Ferizajt që nga paslufta funksionon “Fronti Popullor”, organizatë kjo që synon të shndërrohet parti politike në Kosovë dhe t’i jetësojë fjalët dhe veprat e diktatorit Enver Hoxha.

Storjen mund ta shikoni mëposhtë:

Ata kanë treguar për Gazetën Insajderi se a do të shndërrohen në parti politike dhe a besojnë se do marrin vota.

Rrëfimin e plotë mund ta gjeni në storjen e mëposhtme.