A do të bëhet Kosova si Gjermania

A do të bëhet Kosova si Gjermania

Ambasadori gjerman në Kosovë, Jörg Rohde, tha se Kosova nuk do të bëhet si Gjermania pasi do të jetë gjithmonë Kosovë.

Ai tha se e njëjta gjë vlen edhe për Gjermaninë dhe çdo vend tjetër në botë.

Ai për Lajmi.net, ta se kjo është gjë e mirë pasi i pëlqen shumëllojshmëria.

“Jo sepse Kosova do të jetë gjithmonë Kosovë. E njëjta gjë vlen edhe për Gjermaninë dhe çdo vend tjetër në planet dhe kjo është mirë. Më pëlqen shumëllojshmëria”, tha ai. /Insajderi.com