A do të ketë masa të reja anti-COVID, mësohet në ora 15:00

A do të ketë masa të reja anti-COVID, mësohet në ora 15:00

Armend Zemaj, ministër i Shëndetësisë, do të dal në konference për media.

Nuk dihet nëse do të shtohen apo largohen nga masat e aplikueshme tash e disa javë.

Konferenca fillon nga ora 15:00, sipas njoftimit të Ministrisë së Shëndetësisë.

Pandemia në Kosovë shpërtheu më 13 mars dhe deri më tash 1.161 vdekje. /Insajderi.com