A është i arrestuar edhe shefi i Ekzaminerave në Ministrinë e Infrastrukturës?

A është i arrestuar edhe shefi i Ekzaminerave në Ministrinë e Infrastrukturës?

Shefi i Ezaminerave në Ministrinë e Infrastrukturës, Besim Tahiri u raportua se është arrestuar sot nga Policia e Kosovës.

Tahiri ka hedhur poshtë këto raportime duke thënë se nuk është në mesin e personave të arrestuar.

Në një prononcim për Indeksonline, ai ka demantuar se është arrestuar.

“Është dalë emri imë dhe fotografi, ndërsa unë në nuk jam në mesin e të arrestuarve. Kështuqë kërkoi të demantohet lajmi. Ndërsa për gjëra tjera drejtoheni në zyre të informimit në Ministri të Infrastrukturës.”, u shprehë ai