A mund ta tërhiqni një Mini Cooper për 26 kilometra në pistë?

A mund ta tërhiqni një Mini Cooper për 26 kilometra në pistë?

Një ekspert fitnesi ka filluar këtë vit kalendarik me një nga sfidat më të vështira që ka hasur ndonjëherë.

Ross Edgley do të përpiqet t’a kompletojë një maratonë, derisa në të njejtën kohë është duke tërhequr një makine të tipit Mini Cooper, ne Silverstone të Anglisë.

Edgley, ka bërë më shumë se tetë muaj trajnim për këtë përpjekje në Britani të Madhe, Spanjë dhe Francë.

Regjimi i tij ka parë atë të konsumojnë një dietë formuluar posaçërisht për t’u përgatitur për këtë garë, që sillet rreth 6.000 kalori në ditë dhe gjatë kësaj kohe ka punuar me vrapuesin olimpik, Linford Christie.