Abbott e Limaj diskutojnë për zgjedhjet

Abbott e Limaj diskutojnë për zgjedhjet

Ambasadori britanik, Nicholas Abbot është takuar me liderin e NISMA-s Socialdemokrate, Fatmir Limaj.

Diskutuan për fushatën zgjedhore si dhe për aspektet teknike të procesit zgjedhor.

“Kam pirë kafe me Fatmir Limaj këtë pasdite. Ne diskutuam fushatën zgjedhore si dhe disa nga aspektet më teknike të procesit me Shefin e Misionit të Ekspertëve në Britaninë e Madhe”, ka shkruar Abbot.

Në 14 shkurt mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme, NISMA Socialdemokrate garon e vetme. /Insajderi.com

 

I had coffee with Fatmir Limaj this afternoon. We discussed the election campaign as well as some of the more technical aspects of the process with the Head of the UK Expert Mission.

Posted by Nicholas Abbott on Wednesday, 10 February 2021