Gazetën Online Insajderi.com," />

Agim Çeku ftohet nga Gjykata Speciale si i dyshuar

Agim Çeku ftohet nga Gjykata Speciale si i dyshuar

Ish-Komandanti i Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Agim Çeku, është ftuar nga Gjykata Speciale.

Ai për Gazetën Online Insajderi.com, tha se është ftuar nga Gjykata Speciale si i dyshuar.

“Po jam ftuar për intervistim nga Gjykata Speciale si i dyshuar”, tha Çeku.

Intervista zhvillohet më 28 shtator.

Agim Çeku ka qenë kryeministër i Kosovës dhe ministër i Forcave të Sigurisë së Kosovës.  /Insajderi.com