Agjencia më e madhe sizmologjike: Tërmetet nuk mund të parashikohen

Agjencia më e madhe sizmologjike në botë, EMSC, ka konfirmuar se nuk është e mundur të parashikohen tërmetet dhe bën thirrje për qetësi për të gjithë qytetarët e Shqipërisë.

Agjencia më e madhe sizmologjike: Tërmetet nuk mund të parashikohen

“Nuk parashikohen tërmetet, mos besoni në lajme të tjera”, thuhet në njoftimin e tyre.

“U themi miqve tanë në Shqipëri se gjasat janë që këto ditë të keni dëgjuar ose të dëgjoni njerëz që thonë se e kishin parashikuar tërmetin e djeshëm. Mos i dëgjoni: parashikimi i tërmeteve ËSHTË I PAMUNDUR. Qofshi të sigurt”, ka shkruar kjo agjenci në profilin e vet në Twitter.