Ahmeti: Mirëpres konsultat për mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë

Ahmeti: Mirëpres konsultat për mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë

Kryetari i Partisë Socialdemokrate, Shpend Ahmeti, përmes një postimi në facebook ka thënë përkrah këshillimet e partive opozitare për rrëzimin e Qeverisë.

Ky është postimi i Ahmetit në Facebook:

Mirëpres paralajmërimet dhe iniciativat për konsultime opozitare për mocionin e mosbesimit ndaj qeverisë.

PSD ka qenë dhe është e gatshme të koordinojë veprimet në interes të shtetit të Kosovës.