Ahmeti tregon çka përmban videoja që flitet se e la Shqipdoni pak para se të vdiste

Ahmeti tregon çka përmban videoja që flitet se e la Shqipdoni pak para se të vdiste

Ende janë të paqarta rrethanat se si ndërroi jetë 24-vjeçari nga komuna e Lipjanit, Shqipdon Aliu. Mirëpo, ajo çka dihet deri më tani është se ai pak para se të vdiste kishte lënë pas një video-incizim në telefon. Kështu deklaron kreu i Lipjanit, Imri Ahmeti.

Ai, i ftuar në Pressing, ka folur edhe për vdekjen e 24-vjeçarit, Shqipdon Aliu, trupi i të cilit u gjet pranë një gurthyesi në Gadime të Lipjanit.

“Ai ka lënë një video në telefon për arsye të aktit që ka bërë, më tutje nuk dimë diçka por bëhet fjalë për një akt të kryer”, është shprehur Ahmeti.

Tutje, Ahmeti tha se kjo çka ka ndodhur është fatkeqësi dhe se ndan dhimbjen me familjen e të ndjerit.

“Kjo çka ka ndodhur është një fatkeqësi. Ne ndajmë dhimbjen me familjen e të ndjerit dhe qytetarët e Gadimes nga Lipjani”, ka thënë Ahmeti.

Se Shqipdoni ka lënë mesazhe në telefon. Gjatë kontrollit që iu bë telefonit, personi që gjeti trupin kishte lexuar disa porosi që i ndjeri kishte lënë para vdekjes.

Po ashtu, mesazhi tjetër që kishte lënë Shqipdoni ishte një porosi për familjen e tij të ngushtë.

Trupi i ndjerë i Shqipdonit i është kthyer familjes pasi i është bërë obduksioni.