AKP publikon emrat e uzurpatorëve të pronave

AKP publikon emrat e uzurpatorëve të pronave

Pas kërkesës nga ana e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, Agjencia Kosovare e Privatizimit ka bërë sot publike listën e uzurpatorëve të ndërmarrjeve shoqërore.

Gjithsej janë 170 prona të uzurpuara, dhe më së shumti uzurpime ka në komunën e Mitrovicës së Veriut me 18 për qind dhe në Prishtinë me 12 për qind.

Këtu është lista e plotë e pronave të uzurpuara sipas AKP-së./Insajderi