Një fëmijë i moshës 9 vjeçar ka humbur jetën sot në një aksident trafiku në magjistralen Prishtinë-Podujevë, saktësisht në fshatin Sibovc.

V" />

Aksident me fatalitet në Podujevë, humbë jetën 9 vjeçari

Aksident me fatalitet në Podujevë, humbë jetën 9 vjeçari

Një fëmijë i moshës 9 vjeçar ka humbur jetën sot në një aksident trafiku në magjistralen Prishtinë-Podujevë, saktësisht në fshatin Sibovc.

Vdekjen e të riut e ka konstatuar mjekësia ligjore. Komandanti i policisë në rajonin e Podujevës, Bekim Bislimi.

Bislimi ka thënë për Express, se ngasësi i veturës është ndaluar dhe shoqëruar në policinë rajonale të Podujevës.