Aksident i rëndë në Vushtrri

Një aksident i rëndë ka ndodhur në pasditen e të enjtes në qytetin e Vushtrrisë, në afërsi të hotel ‘Kalaja’,

Njëri nga personat e përfshirë në aksident është i lënduar rëndë.

Ndërkohë dëme materiale të konsiderueshme kanë pësuar edhe dy makinat e përfshira në këtë aksident.

Në vendin e ngjarjes ka dalë Policia dhe ambulanca, ndërkohë ende nuk dihen shkaqet pse ka ndodhur  aksidenti.