Një aksident trafiku ka ndodhur sot rreth orës 17:00 në Fushë Kosovë.

Si pasojë e një aksidenti që ka ndodhu" />

Aksident në Fushë Kosovë, bllokohet rruga

Aksident në Fushë Kosovë, bllokohet rruga

Një aksident trafiku ka ndodhur sot rreth orës 17:00 në Fushë Kosovë.

Si pasojë e një aksidenti që ka ndodhur para një ore në Fushë Kosovë, është bllokuar rruga.

Vargu i veturave është i madh, dhe pritjet janë të gjata. Akoma nuk dihet nëse ka të lënduar.

Ekipet e policisë së Kosovës janë duke shkuar në vendin e ngjarjes.