Aksident trafiku në Hajvali të Prishtinës

Aksident trafiku në Hajvali të Prishtinës

Një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur para pak minutash në afërsi të Veterrnikut. Në këtë aksident, janë të përfshirura një kamion dhe një veturë e tipit BMW.

Përveç dëmeve materiale, nuk dihet se a ka ndonjë të lënduar.

Sot është ‘Black Friday’, ku edhe kjo pjesë është e ngarkuar nga automjetet dhe qëndron një arsye që të ndodhin aksidentet pasi që komunikacioni është tejet i ngarkuar.