Aksion nëpër “Call Center”, Prokuroria Speciale ngrin 700 mijë euro

Aksion nëpër “Call Center”, Prokuroria Speciale ngrin 700 mijë euro

Aksioni i Prokurorisë Speciale të Kosovës, i nisur një ditë më parë në “Call Center” në 17 lokacione të ndryshme në Prishtinë dhe Ferizaj, ka vazhduar edhe gjatë së enjtes, njofton Insajderi.

Prokuroria Speciale njofton se gjatë ditës së sotme janë ngrirë 700 mijë euro.

Këto mjete financiare dyshohet se janë përfituar nga veprimtaritë e “Call center” në mënyrë të kundërligjshme, lidhur me veprat penale të “Mashtrimit” dhe “Krimit të organizuar”.

“Deri më tani nga ky operacion janë ngrirë shtatëqindmijë (700.000) euro, janë sekuestruar njëqindegjashtëdhjetëmijë (160.000) euro, gjashtë (6) vetura, janë arrestuar tetëmbëdhjetë (18) persona, si dhe një numër i konsiderueshëm i kompjuterëve, serverëve dhe telefonave mobil e të cilët janë shfrytëzuar për kryerjen e veprave penale”, thuhet në njoftimin e prokurorisë. /Insajderi.com