Aksion për korrupsion në Gjakovë, cak policia kufitare

Aksion për korrupsion në Gjakovë, cak policia kufitare

Dhjetëra zyrtarë të Inspektoratit Policor të Kosovës janë vendosur në disa pika në rajonin e Gjakovës dhe janë duke zhvilluar një operacion kundër korrupsionit.

Cak i këtij aksioni të IPK-së janë zyrtarët policor kufitar.

IPK përmes një njoftimi ka thënë se aksioni po zhvillohet në koordinim me Prokurorinë Speciale.

“Operacionit të sotshëm i ka paraprirë një hetim rreth një vjeçar me dyshimin për përfshirje në aktivitete të kundërligjshme të një numri të zyrtarëve policorë lidhur me veprat penale “marrje e ryshfetit” dhe “keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar””, thuhet në njoftim.

Lajmi në përditësim...